nuffnang

Tuesday, October 11, 2011

Seafood time..

Sekarang nak update pasal kteorg makan seafood kat Sabah. Tak nak cite panjang, tengok aje ler gambar2 yg sempat snap nie


Nie menu ikan kerapu masak 3 rasa..yang hirisan2 atas ikan nie bukan mangga tau tapi apple..



Nie plak scallop masak pe ntah..lupe dah

Yang nie aku suka sangat r. Oyster masak ginger..terbaek r



Udang masak butter kering...sedap sgt2 tau.




Air pilihan kteorg yang bersusun..hehehe




Lala masak xtau gak. Tapi cara masakan nie paling aku suka. Die de macam rasa kari tapi kering. Sangat2 best

Sayur campur yang mahal. RM12 utk 1 piring nie. 2nd time datang kteorg dah xorder sayur pun. mahal sgt kot n amaun ckit. xberbaloi




Lastly, gambar aku n Ekin. Abaikan tudung indon yang aku pakai. Malas nak iron2 tudung. Juz nak p makan je pun, sarung sudah. Actually nie semua picture time p makan 1st time r. 2nd time dah malas nak snap gambar. Kteorg makan benda yang berbeza r utk 2nd time tu macam kepah, kerang, bamboo pe ntah yang panjang2. Ikan xmakan. Ketam pun kteorg makan for both times tapi xsempat nak snap picture coz lambat sangat die serve. Tangan dah comot so malas nak pegang nset utk snap2 picture..tu jeah, bye


No comments: